Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Day Schweckhorst – Stichting Earlybirds

Maandag 24 juni mocht ik voor het eerst een reportage verzorgen in het Slingeland ziekenhuis. Ik mocht de prachtige Day vastleggen! Geboren met 33 weken en een gewicht van 1640 gram. Je was al weer bijna 2 weken oud, toen ik je mocht vastleggen. Je mama vertelde mij dat jij als grote verassing met 33 weken al geboren werd, foto’s zijn er tijdens de bevalling dan ook bijna niet gemaakt. Papa en mama zijn super blij dat er vandaag foto’s worden gemaakt!

Day was net uit de couveuse en genoot hier zichtbaar van. En wat vervelend al die stikkers en slangetjes, maar mama en papa weten hier heel goed mee om te gaan. Tijdens de reportage werden er ook nog eens heerlijke ijsjes uitgedeeld, want het was bloedheet buiten. Papa kon dus heerlijk genieten van wat verkoeling met zijn kleine prinses op zijn borst.

Stichting Earlybirds werkt met vrijwillige fotografen en is afhankelijk van donaties, mocht je ons willen steunen kan dit via het rekeningnummer: NL23INGB0006262411 t.n.v. Stichting Earlybirds of via de volgende link:. www.geef.nl/donatiemodule.php?gd=6980