colibri_web_concept-scaled-small

Grafisch

Als kind was ik al gek op kleurpotloden en op mijn 13e heb ik mijn eigen bureau ontworpen. Creativiteit  zit dus al vanaf jongs af aan in mijn bloed. Ben jij opzoek naar jou identiteit, wil jij dit in jouw huisstijl terug laten komen? Tijdens een intake gesprek bespreken wij, jouw wensen en eisen. Wat doe jij en wat moet het ontwerp uitstralen, wat is de doelgroep, wat wil de klant bereiken etc. Met deze informatie gaan we aan de slag.

Logo

Tijdens een intake gesprek gaan wij je eisen en wensen bepalen. Na dit gesprek maak ik 1-10 schetsen. Hierop maak jij je keuze. Dit logo ga ik, met de door jou aangegeven wensen aanpassen. Na een laatste aanpas ronde ontvang je het complete bestandsformaten pakket. Het logo ontwerpen wij dus samen!

Huisstijl

Een goede huisstijl is belangrijk voor jouw bedrijf. Een huisstijl geeft jouw bedrijf letterlijk vorm en kleur. Ik ontwikkel voor jouw een stijlkaart, hierop vind je het logo welke wij samen hebben ontwerpen, met daarbij jouw brandkleuren, lettertype en toepassingen van al jouw beeldmerken. Verder onwerp ik jouw visitekaart, briefpapier, envelop en mailfooter.