Jouw investering

Een logo, huisstijl of fotoreportage, het is een investering. Een investering in de toekomst, of een herinnering om nooit meer te vergeten. Om je een idee te geven van de prijzen heb ik hieronder een aantal pakketen samen gesteld. Hierbij heb ik een onderscheid gemaakt tussen fotografie en brand & design. Maar creatie is maatwerk, dus valt jouw wens niet binnen een van deze paketten? Neem dan contact op, ik denk graag met jou mee!

Fotografie

Portret
245
inclusief btw
Tijdens deze shoot ga ik je vastleggen hoe jij bent! Jij vertelt jouw verhaal. Jouw zakelijke of persoonlijke verhaal. Ik leg jou graag vast op een natuurlijke manier. De shoot duurt 1 tot 1,5 uur op locatie (studio mogelijk tegen meerprijs). Binnen dit pakket krijg je 5 portretfoto's geleverd, inclusief gebruikslicentie.
Boek mij!
Zakelijk
495
exclusief btw
Portret- en merkfoto's nodig voor je website, of (social)media? Een eenduidige sfeer neerzetten op jouw website of social media? Op deze manier til jij jouw bedrijf naar een hoger niveau! We shooten op lociate of in de studio. Jij ontvangt 5 portretfoto's en 5 merkfoto's. Inclusief commerciele licentie. Voor overige foto's reken ik €95,-/u.
Boek mij!
Studio djo was erg professioneel, creatief en hield altijd onze wensen in het vizier! Dankzij het "fotografisch" pakket hebben wij een volledige input voor onze website, social media en wie weet nog veel meer!

Brand & design

Logo
245
exclusief btw
Tijdens een intake gesprek (real life of een videocall) gaan wij je eisen en wensen bepalen. Na dit gesprek maak ik (1-10) schetsen. Hierop maak jij je keuze. Dit logo ga ik met de door jou aangegeven wensen aanpassen, eventueel voegen wij concepten samen.. Na een laatste aanpasronde ontvang je een compleet bestandsformaten pakket. Het logo ontwerpen wij dus samen!
Boek mij!
Huisstijl
495
exclusief btw
Wil jij een sprankelende beleving, een eigen huisstijl voor jouw bedrijf? Een huisstijl geeft jouw bedrijf letterlijk vorm en kleur. Ik ontwikkel voor jouw een stijlkaart, hierop vind je het logo dat wij samen hebben ontworpen, met daarbij jouw brandkleuren, lettertypes en toepassingen van jouw beeldmerken. Verder ontwerp ik jouw visitekaart, briefpapier, envelop en mailfooter.
Boek mij!
Branding
1195
exclusief btw
Welke kleur past het beste bij jouw bedrijf? Ik ga voor jou aan de slag om jouw brandkleur te bepalen. Jouw logo en huisstijl ontwikkel ik op basis van deze brandkleur. Jouw portretfoto's (5 beelden) voor de website, de krant of social media passen in dit kleurenpallet. Tevens bouw jij een voorraad merkfoto's (van bijvoorbeeld jou producten-5 beelden) op, zodat je even vooruit kan.
Boek mij!

Mijn algemene voorwaarden worden meegestuurd bij het versturen van een offerte, ook zijn ze op de contactpagina te vinden. Wanneer je akkoord geeft op de offerte of Studio djo boekt, ga je akkoord met deze voorwaarden. Tarieven zijn geldig vanaf 1-1-2020. Digitale fotobestanden worden geleverd zonder logo en op groot formaat. Ik lever enkel bewerkte foto’s af, deze foto’s mogen niet door anderen nagewerkt worden. Een reisafstand van 20km is inbegrepen, daarbuiten word een tarief van €0,35/km gerekend. Gebruiksslicenties zijn inbegrepen. In het zakelijke pakket is een commerciele licentie inbegrepen. Overige (commerciele & redactionele) licenties zijn in overleg te verkrijgen. Vind hier meer informatie over de licenties. Op alle door Studio djo ontwikkelde beelden (grafisch of fotografie) rust het auteursrecht.