Jolien Ezendam

Creative multi-tasker

Ervaring

2010-heden

Studio djo

PORTRETTEN & REPORTAGES fotograaf / STICHTING EARLY BIRDS Fotograaf / BLOGS & INFLUENCERS branding & fotografie / COLIBRI ontwerp logo. Voor meer projecten zie het portfoliol 

2021-heden

Vormgeven coördinatie en mede-ontwikkelen van verschillende marketingmiddelen. Zowel digitaal als in print. Verantwoordeljk voor de fotogerafie binnen Makro Kerstpakketten en Sparkler

2010-2015 / 2017-2021

Als projectmanger binnen Semo Lighting & Ancle BV ben ik verantwoordelijk voor budgeteren, ontwerpen en de goede verloop van de zowel interne als externe projecten. Hierbij ben ik de schakel tussen de klant en mijn collega’s. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle marketing (online / offline) van Semo Lighting. Ik ben uitvoerend en strategisch adviserend betrokken bij o.a. de website (ontwerp, SEO, Google Analytics, optimalisatie), social media (content en fotografie) en de ontwikkeling van de bedrijfscatalogi (grafisch).

2019-heden

Als vrijwillig fotograaf verzorg ik jaarlijks tientallen newborn reportages in ziekenhuizen. Het doel van Stichting Earlybirds is dat zij iedere ouder een mooie herinnering willen geven aan de beginperiode van het leven van hun kindje, ook al is dat in het ziekenhuis.

Over mij

Een creatieve duizendpoot, waarom? Van administratie, tot het leiden van een project. Van klantcontact tot aan interne communicatie. Advies en ontwerp van een verlichtingsplan. Het ontwerpen van producten en beelden, ondersteuning in fotografie. Dit alles in één pakket.

Educatie

2009

Industrieel product ontwerpen

Kernwoorden

Openminded, nuchter, down to earth, vrolijk, harde werker, regelaar, diesel, no-nonsense en creatief. Verder ben ik gek op (grafisch)design, fotografie, reizen, schilderen en hardlopen.

Skills

Fotografie
Creativiteit
Werk mentaliteit & teamwork
Managment
Marketing
Adobe (brand & design)
Autocad - Solid Edge
Nederlandse taal
Engels
Spaans

Contact