Newborn lifestyle

Een lifestyle shoot houdt in dat wij het ritme van jullie wonder volgen. Op deze manier belasten wij hem/haar het minst en krijg je natuurlijke, niet geposeerde foto’s. Ik volg een klein stukje van jullie leven en leg dit vast. De meeste mensen kiezen ervoor om het tussen de 2 en 3 weken de newborn lifestyle shoot te plannen, omdat ze dan nog echt baby zijn. maar later is ook zeker mogelijk.

Vaak is het mooi om foto’s te maken op het grote bed (of bijvoorbeeld de bank), liefst in de buurt van een (groot) raam. Een effen (bij voorkeur wit, of neutrale kleur) dekbed of laken heeft ook de voorkeur. Stem verder de kleding een beetje op elkaar af. Het liefst geen “all black”, neonkleuren of prints. Dit komt wat minder goed over op de foto. Maar doe ook niet te veel moeite…Ik leg jullie graag vast, zoals jullie zijn! De meeste foto’s zullen in de ouderlijke slaapkamer genomen worden, zorg hier dus voor een aangename temperatuur.

De shoot zal z’on 1 tot 1,5 uur duren. Tussendoor kan je jouw kleine gewoon voeden en mocht je hem/haar in bad willen doen, is dat ook mogelijk! Ongeveer 1 a 2 weken na de shoot, zal ik jullie de foto’s toesturen (8-15 foto’s) in kleur en/of zwart-wit.

Laatste blogs